Moisturizer med indbygget solcreme ☀️

Et eksempel fra virkeligheden 

En amerikansk lastbilchauffør, var lastbilchauffør i 28 år. I denne tid brugte han aldrig solcreme og som følge af dette ser Bills venstre halvdel af ansigtet nu særdeles ældre ud end den anden halvdel af hans ansigt. Dette gør det fordi at selvom Bill har følt sig beskyttet og afskærmet fra solen bag sit vindue i førersædet, har solen altså bagt på ham og UVA-strålerne beskadiget hans hud.

 

Hvorfor solcreme er vigtigere end du tror

"Wear sunscreen constantly" siger Christine Janus, administrerende direktør for Canadian Skin Patient Alliance (CSPA), hvis formål er at give støtte til folk med hudsygdomme. Mange forbinder solbeskyttelse med sommersolen, men vi bliver udsat for solens UV-stråling hele året rundt, selv i Danmark. Derfor kan det godt være nødvendigt at bruge solcreme, selvom det ikke er højsommer. Kræftens bekæmpelse skriver følgende på deres hjemmeside: "Solbeskyttelse kan forebygge kræft i huden. Op imod 90% af alle tilfælde af hud-og modermærkekræft kan forebygges, hvis man beskytter sig mod uv-stråling fra den naturlige sol og undgår solarier.

 

24skins Day Moisturizer

Derfor vil vi hos 24skin gøre vores for at mindske risikoen for hudkræft. Det har vi gjort ved at inkludere en faktor 20 UV beskyttelse i vores Day Moisturizer. Dette gør at man både husker at tage solcreme på dagligt, men også er beskyttet i det ekstra risikofyldte tidspunkt lige efter man har påført moisturizer.