Hvor kommer 24skin og OneCare-pakken fra?

Hvor kommer 24skin og OneCare-pakken fra?

Hvor kommer 24skin fra? Hele idéen stammer tilbage til en varm sommer i 2021, hvor to unge mænd fra Århus startede arbejdet på virksomheden med det formål at gøre det nemmere for især mænd at finde rundt i hudplejen.

Vi oplevede selv, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange skønhedsprodukter derude, og at det især kan være svært for især mænd at vide, hvilke produkter der passer sammen og giver den bedste pleje til deres hud. Derfor besluttede vi os for at lave en pakke med alt det mest nødvendige, man har brug for, for at give sin hud den bedste pleje.

Således blev vores OneCare-pakke født. OneCare-pakken indeholder en ansigtsrens (hedder "Wash"), en fugtighedscreme (hedder "Day Moisturizer") med solcreme, en scrub (hedder "Scrub") og en natcreme (hedder "Night Moisturizer"), alle sammen lavet af naturlige, skånsomme ingredienser og designet i Danmark.

Vores "Day Moisturizer" giver din hud både fugt og solbeskyttelse, mens "Wash" fjerner skånsomt overskydende olie og snavs fra huden. "Scrub" eksfolierer forsigtigt huden for at fjerne døde hudceller, mens "Night Moisturizer" giver din hud en masse fugt i løbet af natten, så du kan stå op med en strålende og velplejet hud.

Men OneCare-pakken er ikke kun en almindelig hudplejepakke. Den er også bæredygtig, da vi planter 3 træer for hver solgte pakke. Dette er med til at bekæmpe CO2-udledningen og gøre vores planet grønnere.

Så hvis du ønsker at give din hud den bedste pleje, solbeskyttelse og bidrage til en grønnere planet, så er OneCare-pakken det perfekte valg for dig. Køb din OneCare-pakke i dag og oplev en smuk og sund hud!

Back to blog